Temat:
Probiotechnologia w hodowli bydła mięsnego.
Rozpoczęcie: 2015-11-20
, godz: 1115
Zakończenie: 2015-11-20
, godz: 1215
Miejsce: Restauracja Korona, 57-300 Kłodzko, Noworudzka 1
gm. Kłodzko, pow. kłodzki, woj. Dolnośląskie
Organizator:
Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu
Dolnośląskie Centrum Mikroorganizmów
Osoba do kontaktu : Mirosław Prycik
Tel. : 509020302
Dolnośląskie Centrum Mikroorganizmów ma przyjemność zaprosić Państwa na wykład Pana Mirosława Prycika pt.: "Probiotechnologia w hodowli bydła mięsnego", w ramach Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich (SIR).
Serdecznie zapraszamy.
Mapa szkoleń, spotkań